Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Face2face Creatives Norge og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Meta, Vimeo, Google

Face2face tilbyr deg

 • Ung, gnistrende arbeidsplass

 • Tjen gode penger fordi du gjør en god jobb

 • Bransjens mest solide opplæring

 • Vi skal opp, og vi skal ha deg med

 • Bli tent på en givende jobbhverdag

 • Få eksperthjelp til å nå målene dine

Vårt unike DNA på et minutt

Vår uslåelige teamkultur

For disse folka er Face2face Norges mest givende arbeidsplass

 • Jeg setter pris på at det å være hardtarbeidende gir stort rom for utvikling i F2F. Fokuset på utvikling og læring gir egenskaper man kan dra nytte av også utenfor jobb. Strukturen i selskapet gir god mulighet til å raskt bygge karriere.

  Liv Birgitte Aspeletten

  Team Leader

 • Det jeg elsker med F2F er tilliten og forventningene man har til hverandre, uansett hvilken fase du befinner deg i karrieren din. Selskapet føles som en stor familie, og her kan du virkelig skape venner for livet, samtidig som du alltid får nye muligheter til å utvikle deg som både person og leder.

  Mohamed Ali

  Team Leader

 • Det jag älskar med F2F är möjligheten att utvecklas både som person, som säljare och som ledare. Företaget ger dig verktygen och förutsättningarna du behöver för att lyckas!

  Emma Marcus

  Sales Manager

 • Det jeg virkelig elsker med denne jobben er muligheten til å klatre, skape en karriere selv, og bli en leder. Har du viljestyrken kommer du langt.

  Benjamin Von Koskulla

  Sales Manager

 • Det beste med å jobbe på face2face er arbeidsmiljøet og tryggheten man kjenner rundt kollegane sine. Jeg går alltid hjem med et smil på ansiktet og like gira for neste dag. Kan trygt si at man blir som en familie.

  Hannah Awaale

  Team Leader

 • Da jeg kom inn i F2F så jeg mulighetene ved å kunne jobbe seg oppover tidlig, og ville overføre den samme innsatsen fra ballett inn i den nye jobben. Det har jeg absolutt fått igjen for, og jeg er utrolig takknemlig for mulighetene som har ligget til grunn i selskapet.

  Sindre Christian Bjelland

  Sales Development Manager

Få en solid utdanning i salg og ledelse!

 • 1. Teori

 • 2. Praksis

 • 3. Utvikling

 • Beest er Face2face sitt egenutviklede heldigitale salgs-software med smarte funksjoner som gjør jobben din enklere og mer leken. Når du bruker Beest i iPad forstår du hvorfor Face2face, og dermed DU, har klare teknologiske (og menneskelige) fordeler framfor alle andre aktører. Gled deg til å bli kjent med det beste digitale beistet av dem alle: Beest!

Bli en del av et internasjonalt team

Grundet i Norge

Medarbeidere

MNOK omsetning

Kontorer totalt